18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Naked Nails: Το πιο απλό μανικιούρ που έχει γίνει huge trend

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απλή πολυτέλεια ενός νέου mani όχι μόνο συμπληρώνει την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα αλλά φωτίζει και τη διάθεση σας. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση των naked nails που είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή.

Η ήσυχη πολυτέλεια κάνει πολλές γυναίκες να στρέφονται προς κλασικά, διακριτικά look που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια

Η τάση naked nails, δηλαδή γυμνά νύχια, θέλει τα άκρα να είναι περιποιημένα, με τα νύχια είτε εντελώς άβαφα, είτε με μία διάφανη βάση που χαρίζει διακριτική λάμψη. Τα πετσάκια είναι κομμένα ή έχουν σπρωχτεί προς τα πίσω, τα νύχια έχουν ομοιόμορφο, προσεγμένο σχήμα χωρίς υπερβολές στο μήκος και φυσικά τα χέρια είναι τέλεια ενυδατωμένα. Απλό, κομψό και ιδανικό για όσες δεν θέλουν να πηγαίνουν για μανικιούρ σε επαγγελματίες κάθε δύο εβδομάδες για να δείχνει αψεγάδιαστο το βερνίκι ή το nail art.

Απόλυτα delicate και παράλληλα κομψό που συνδυάζεται με κάθε εμφάνιση. Είτε βρίσκεστε συνέχεια on the go, είτε εργάζεστε από το σπίτι, σάς διαβεβαιώνουμε πως θα με το συγκεκριμένο μανικιούρ θα φαίνεστε πάντα περιποιημένη και κομψή!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό