17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μαρία Αντωνά: Το μήνυμα στη Μαγγίρα που αποδεικνεύει όλη την αλήθεια για το ξέσπασμα & το χακάρισμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Αντωνά πέρασε χθες, Μεγάλη Πέμπτη, μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα καθώς εκτός από όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, έπεσε και θύμα χάκερ.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέκτησε το προφίλ της στο Instagram ενώ αποκάλυψε ότι θα κινηθεί και νομικά. Η fake ανάρτηση που ανέβηκε στα Instastories της έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Η δημοσιογράφος μόλις πήρε πίσω το account της έκανε ένα βίντεο μέσα από το οποίο εξήγησε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και πως θα κινηθεί νομικά.

Μαρία Αντωνά: Κινείται νομικά – «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια»

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά και συνέχισε: «Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…» – Λύγισε η δημοσιογράφος

Λίγη ώρα μετά, η Μπέτυ Μαγγίρα, δημοσίευσε το μήνυμα που έλαβε από τους χάκερς και απέδειξε ότι όντως η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα απάτης.

«Της χάκαραν το προφίλ της Μαρίας! Ιδού και για τους δύσπιστους!» έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα, κάνοντας screenshot τη συνομιλία της με την Μαρία Αντωνά.

Δείτε την ανάρτηση:

Η ανάρτηση & το χακάρισμα στην Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά!

Τσιμτσιλή για Αντωνά – Σοϊλέδη: Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο τελικά επιβεβαιώνονται…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό