17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Leclerc: Είναι ανησυχητικό που δεν βρήκαμε γιατί είχαμε την κακή απόδοση στην Ισπανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Charles Leclerc παραδέχεται ότι είναι ανησυχητικό που η Ferrari δεν έχει εντοπίσει το πρόβλημα που είχε η Ferrari στο Ισπανικό Grand Prix, παρά τους ελέγχους που έκανε η ομάδα μετά τον αγώνα.
Όχι, όχι, όχι, δεν καταφέραμε να βρούμε τι κακό συμβαίνει με το αυτοκίνητο. Σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με την απόδοση που δείχνουμε αυτή τη στιγμή και απέχει πολύ από τις προσδοκίες μας στην αρχή της σεζόν.
Οι κατατακτήριες στη Βαρκελώνη ήταν πολύ ιδιαίτερες και δεν ήμουν ο μόνος που δυσκολεύτηκα. Πρέπει να καταλάβουμε αυτά τα πράγματα και προς το παρόν δεν έχουμε βρει τον λόγο και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Πρέπει να πιέσουμε για να καταλάβουμε τον λόγο, γιατί προφανώς το συναίσθημα ήταν πολύ άσχημο.

Κοιτάζοντας μπροστά, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να φέρνουμε αναβαθμίσεις όσο πιο συχνά γίνεται για να κλείσουμε την διαφορά με τα παιδιά μπροστά. Και επίσης πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά, ειδικά στον ρυθμό αγώνα, καθώς παρόλο που δυσκολεύτηκα στις κατατακτήριες, ούτε την Κυριακή είχα σπουδαία απόδοση.
Αυτό που μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι ότι υπάρχει μια σαφής κατεύθυνση όπου θέλουμε να εργαστούμε και να βελτιωθούμε και αυτό με κάνει να πιστεύω στην ομάδα.
O Leclerc πρόσθεσε πως το πρόβλημα που είχε στη Βαρκελώνη του κόστιζε 6,5-7 δέκατα στις αριστερές στροφές.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου. Σε όλες τις αριστερές στροφές δυσκολευόμουν. Μπορούμε να το δούμε καθαρά στα δεδομένα, έχανα 6,5 ή 7 δέκατα σε όλες τις αριστερές στροφές.

Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πραγματικοί λόγοι για αυτό. Οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα για να είμαι ειλικρινής.
Μιλώντας για τις πιθανότητες της Ferrari στο Grand Prix του Καναδά αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Leclerc πρόσθεσε:
Δεν έχουμε φέρει τίποτα καινούργιο, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε θαύματα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του πακέτου μας και να το κατανοήσουμε για να ρυθμίσουμε το αυτοκίνητο ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή του. Έχουμε μάθει πολλά και ελπίζω ότι θα είμαστε σε καλύτερη θέση αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό