20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η νέα Ferrari του Cristiano Ronaldo

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ronaldo πηγαίνει στη συγκέντρωση των παικτών της Εθνικής Πορτογαλίας με τη νέα του Ferrari των 3 εκατ. ευρώ.

Μία νέα συλλεκτική Ferrari προστέθηκε στο γκαράζ του Cristiano Ronaldo. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Al-Nassr απόκτησε πρόσφατα, μία Ferrari Daytona SP3, με 840 ίππους.Ο Cristiano Ronaldo παρέλαβε το αυτοκίνητο στην Πορτογαλία και εμφανίστηκε με αυτό, όταν κλήθηκε να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 39χρονος βρήκε έτσι την ευκαιρία να διανύσει τα πρώτα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του νέου του hypercar, με τιμή 3 εκατ. ευρώ συν τα έξτρα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο ξενοδοχείο συγκέντρωσης της εθνικής Πορτογαλίας με το ολοκαίνουργιο σπορ αυτοκίνητό του. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο χρήστης lisbon.cars μπορείτε να δείτε πώς ο Πορτογάλος διεθνής βγαίνει από το αυτοκίνητο, το οποίο αφήνει στο valet parking και πηγαίνει στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Το νέο αυτοκίνητο του CR7 είναι μια Ferrari Daytona SP3, ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που ανήκει στη σειρά Icona της Ferrari , η οποία περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα Monza SP1 και SP2. Η σιλουέτα του είναι εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960, με αεροδυναμική σχεδίαση που συνδυάζει στοιχεία του ιστορικού στυλ της Ferrari με λεπτομέρειες των σημερινών μοντέλων. H Daytona SP3 είναι μέρος της σειράς Icona της Ferrari, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα Monza SP1 και SP2.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, η Daytona SP3 είναι εξοπλισμένη με τον πιο ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης στην ιστορία της Ferrari. Κάτω από το καπό της φιλοξενεί έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα που αποδίδει συνολικά 840 HP και 697 Nm ροπής. Φτάνει τη μέγιστη ταχύτητα 340 km/h και επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 2,85 δευτερόλεπτα.Η αποκλειστικότητα του σπορ αυτοκινήτου του Cristiano Ronaldo είναι ότι έχουν κατασκευαστεί μόνο 599 μονάδες, γεγονός που την κάνει σπάνια. Επιπλέον, το μοντέλο έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα αρχικά «CR7», που είναι κεντημένα στα προσκέφαλα.

Αυτή είναι η τρίτη Ferrari που μπαίνει στο γκαράζ του Cristiano Ronaldo. Ο παίκτης της Al-Nassr, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έχει δύο ακόμη Ιταλικά κομψοτεχνήματα: Μία Purosangre , το πρώτο SUV της Ferrari, και μία F12 TDF και μια ειδική έκδοση της F12 berlinetta που αποτίει φόρο τιμής στον αγώνα σπορ αυτοκινήτων του Γύρου της Γαλλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό