25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Scuderia Ferrari αλλάζει όνομα

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι επίσημο ένας νέος χορηγός αλλάζει το όνομα της Scuderia Ferrari, στη Formula 1  από το Grand Prix του Miami.

Όπως αναμενόταν, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με την εταιρεία Hewlett-Packard, η οποία έγινε ο χορηγός τίτλου (ή ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας) . Έτσι, τώρα οι «κόκκινοι» θα λέγονται: «Scuderia Ferrari HP». Η ομάδα θα κάνει θα κάνει το ντεμπούτο της με το νέο όνομα από το Miami GP.

Το λογότυπο της αμερικανικής μάρκας θα είναι ευδιάκριτο στις στολές των οδηγών, στις στολές του προσωπικού αλλά και στο μονοθέσιο (SF-24). Η συμφωνία δεν θα περιοριστεί μόνο στην ομάδα της Formula 1, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης την Ferrari Driving Academy και την ομάδα Esports.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η «επιτάχυνση της βιώσιμης καινοτομίας» , σε έναν συνδυασμό πολύ υψηλής τεχνολογίας που θα φανεί όχι μόνο στην πίστα, αλλά και στην κοινότητα: Μέσα από την Ferrari, η HP, θα ξεκινήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Ιταλία για τους νέους. Φυσικά η εταιρία από την Αμερική θα προμηθεύσει επίσης εξοπλισμό πληροφορικής, όπως υπολογιστές και εκτυπωτές, στη Scuderia. Όπως γίνεται κάθε φορά, που μία εταιρία υπολογιστών και πληροφορικής μπαίνει στην F1, πολλοί μιλούν και προγράμματα και τεχνολογικές εφαρμογές, που θα βοηθήσουν να παρακάμψει τους κανόνες. 

«Στη Ferrari ο ιδρυτής μας, μάς κληροδότησε την επιθυμία για συνεχή πρόοδο και ακριβώς από αυτό γεννιέται η δύναμή μας, στο δρόμο και στην πίστα, καθώς και η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα, από την ουδετερότητα του άνθρακα έως την εκπαίδευση των νεότερων γενεών. Στην HP έχουμε βρει τις ίδιες αρχές, που την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί νέες ευκαιρίες και νέες προκλήσεις» , δήλωσε ο Benedetto Vigna CEO της Ferrari.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό