18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Leave the World Behind – Netflix: To σχόλιο του Elon Musk για τη σκηνή με τα αυτόνομα Tesla και οι αντιδράσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Leave the World Behind κυκλοφόρησε πριν από λίγα 24ωρα και σκαρφάλωσε αμέσως στην πρώτη θέση στην κατάταξη ταινιών του Netflix.Η ταινία, ένα αποκαλυπτικό δράμα με πρωταγωνιστές τις Julia Roberts, Mahershela Ali και Ethan Hawke, παρήχθη από την Higher Ground Productions, την εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τη σύζυγό του Michelle.

Διασκευασμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του 2020 του Rumaan Alam, το Leave the World Behind ακολουθεί μια κοινωνία που ξετυλίγεται αφού η τεχνολογική υποδομή, από τηλέφωνα μέχρι τηλεοράσεις, αρχίζει να καταρρέει.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ένα παντρεμένο ζευγάρι – το οποίο υποδύονται η Julia Roberts και ο Ethan Hawke – καταδιώκεται από ένα Tesla χωρίς οδηγό. Καταλήγουν τελικά να συγκρουστούν μεταξύ τους, προκαλώντας μια τεράστια καραμπόλα στο δρόμο.

H πρωταγωνίστρια κοιτάει στο παράθυρο και το μάτι της πέφτει πάνω στις λέξεις Autopilot και FSD.

To Netflix δημοσίευσε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη σκηνή της επίθεσης του Tesla, προκαλώντας την απροσδόκητη απάντηση του Elon Musk.

 

RUN JULIA ROBERTS RUNNNNN

Leave the World Behind is now on Netflix. pic.twitter.com/0C1WgAmLpf

— Netflix (@netflix) December 8, 2023

«Τα Teslas μπορούν να φορτίζουν με ηλιακούς συλλέκτες ακόμα και αν ο κόσμος γίνει εντελώς Mad Max και δεν υπάρχει πια βενζίνη» έγραψε στο X.

Συγκεκριμένα, ο Elon Musk χρησιμοποίησε τη σκηνή για να διαφημίσει ότι τα Tesla του μπορούν να χρησιμοποιούν ηλιακούς συλλέκτες για να φορτίζουν, παρόλο που η σκηνή αποδεικνύει πώς οι χάκερς θα μπορούσαν θεωρητικά να χρησιμοποιήσουν τεχνολογία όπως τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα εναντίον μας και να προκαλέσουν μαζική καταστροφή.

Οι αντιδράσεις των χρηστών των social

Όπως είναι εύλογο, κάποιοι από αυτούς που παρακολούθησαν την ταινία, έσπευσαν να κοροϊδέψουν τον Elon Musk επειδή έχασε το νόημα της σκηνής, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν είδε καν την ταινία.

«Ο Elon Musk πρέπει να ξαναδεί την ταινία» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να αναφέρει: «Αυτός ο τύπος δεν είδε την ταινία». «Το καλύτερο πράγμα στο Leave The World Behind είναι ότι ενεργοποίησε τον Elon Musk» δήλωσε ένας άλλος χρήστης.

«Δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα εδώ», ήταν το σχόλιο ενός ακόμη, με έναν άλλον να γράφει: «Άκου, μιλάει για αυτοκίνητα χωρίς οδηγό που ξεφεύγουν από τον έλεγχο».

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό