18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Kimi Raikkonen και Jenson Button στο NASCAR

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρυσι ο Kimi Raikkonen έτρεξε έναν αγώνα του πρωταθλήματος NASCAR Cup Series στο Watkins Glen με τα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας Trackhouse Racing του Justin Marks.

Ο Φιλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2007 βρισκόταν άνετα στην πρώτη δεκάδα, προτού εγκαταλείψει χωρίς να είναι δικό του λάθος.
Τώρα γίνεται γνωστό ότι ο Raikkonen θα βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι της αγωνιστικής Chevrolet της Trackhouse, με αριθμό #91, για τον αγώνα της σειράς Cup στο Circuit of the Americas, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Jenson Button θα εμπλουτίσει το αγωνιστικό του βιογραφικό, καθώς ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει σε τρεις αγώνες του NASCAR Cup Series το 2023.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2009 θα έχει την υποστήριξη της Mobil 1, και θα κάνει το ντεμπούτο του στις 26 Μαρτίου στο Circuit of the Americas (COTA) στο Ώστιν του Τέξας. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα στην πίστα δρόμου του Σικάγο στις 2 Ιουλίου, με τον τελευταίο του αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 13 Αυγούστου, στο Indianapolis Motor Speedway Road Course.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό