18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εκατομμύρια στα… πόδια 14χρονου από την Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι, θέλει μόνο τους καλύτερους και το έχει αποδείξει πάραυτα. Οι «πολίτες» εντόπισαν ακόμη μια περίπτωση που πρόκειται για «διαμάντι» και θέλει να… χτυπήσει την περίπτωση του,  με τον έναν και μοναδικό της τρόπο, τα λεφτά. Ο 14χρονος Κάβαν Σάλιβαν που αγωνίζεται στις ΗΠΑ έχει κάνει το… κλικ στην αγγλική ομάδα που θέλει διακαώς την απόκτησή του. 

Μιλάμε για ένα 14 χρόνο παιδί, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Γιούνιον Φιλαδέλφεια, είναι Αμερικάνος και σύμφωνα με την Athletic ετοιμάζει να περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το ενδιαφέρον της Σίτι προς τον παίκτη φέρεται, να ίσχυε από την προηγούμενη σεζόν (2023), όταν και είχε πραγματοποιηθεί αγώνας της κ15 των ΗΠΑ με την αντίστοιχης της Αγγλίας.

Ο πιτσιρικάς.. έκανε μάλλον τα δικά του και δεν πέρασε απαρατήρητος από τον επικεφαλή μεταγραφών των ακαδημιών του συλλόγου, Σαμ Φαγκμπεμί, που βρισκόταν στην κερκίδα για να παρακολουθήσει το ματς και να ψάξει για τα νέα του… ταλέντα.

Σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι ο 14χρονος όπως είναι εμφανές, δεν είναι ακόμη ενήλικας εντούτοις δεν μπορεί να μετεγγραφή ακόμη σε άλλη ομάδα εκτός συνόρων μιας και δεν υπολογίζεται ακόμη ούτε για επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Κάτι τέτοιο θα πραγματοποιούνταν μόνο  εάν υπήρχε οικογενειακός λόγος, οπότε η μεταφορά του στην Αγγλία προς στιγμήν… φρενάρεται.

Ενδεικτικό το ποσό της μεταγραφής και των εκατομμυρίων που κάνει αντιληπτό πόσο πολύ οι «πολίτες» πιστεύουν στο μικρό, αφού δίνουν στην Αμερικάνικη ομάδα  2.000.000 ευρώ, συν μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό στα 4.600.000 για τον 14χρονο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό