16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η άφιξη του Εμπαπέ στην Ρεάλ φέρνει αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεταγραφή που έχει… ταράξει τα νερά των μεταγραφών είναι αδιαμφησβήτητα εκείνη του Εμπαπέ στην Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι 2024. Το θέμα είναι όμως ποιος θα αφήσει την θέση του για να έρθει ο Γάλλος σταρ, στην Μαδρίτη. Μάλλον, όπως όλα δείχνουν ο πρώτος προς την αποχώρηση και την πόρτα της εξόδου, φέρεται να είναι ο Ροντρίγκο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ, με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα σε αρκετές ομάδες, με την Άρσεναλ να φαντάζει ο πιο πιθανός προορισμός του 23χρονου σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως είναι γνωστό, στην Μαδρίτη, αναμένουν πως και πως την άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στο τέλη της τρέχουσας σεζόν. Η Ρεάλ, διαθέτει ήδη μια εκπληκτική επιθετική γραμμή, και ο ερχομός του σταρ της Παρί, θα φέρει προφανώς ανακατατάξεις και αποχωρήσεις. Ο Βινίσιους και ο Ροντρίγκο, βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές που ενδέχεται να αφήσουν το ισπανικό κλαμπ για τόπους μακρινούς. 

Βέβαια το σίγουρο είναι ότι, ο Βινίσιους, φαντάζει απίθανο να παραχωρηθεί, έτσι ο κλήρος έτυχε στον Ροντρίγκο, με το Βραζιλιάνο να φαντάζει την δεδομένη στιγμή η πιο πιθανή επιλογή αποχώρησης για να αφήσει την θέση του στον Εμπαπέ. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, διανύει μια καταπληκτική σεζόν στην Μαδρίτη, σκοράροντας ακατάπαυστα, και ένας ενδεχόμενος παραγκωνισμός του μόνο καλό δεν θα του έκανε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό