19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Αλλού ήλιος και αλλού… βροχή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο, σε όλη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα ενώ ασθενείς τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα δυτικά ορεινά τμήματα της χώρας. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 23 με 25 βαθμούς και τοπικά και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες το πρωί, ενώ από το μεσημέρι αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Την Κυριακή, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, ενώ μόνο στα βορειοανατολικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν κατά τόπους λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ανατολικοί-βορειοανατολικοί 2 με 4 και νότια έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 25 με 26 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και τα νότια τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό