20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

JLo – Ben Affleck: Τους τσακώσαμε στο θερινό σινεμά με τα παιδιά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι αχώριστοι και προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για οικογενειακές εξόδους!

Είναι αδιαμφισβήτητα το Νο1 ζευγάρι που αγαπάμε να χαζεύουμε σε κάθε κοινή του εμφάνιση! Μετά την επανασύνδεσή τους, η JLo και ο Ben Affleck δε σταματούν να μας χαρίζουν κοινές τρυφερές στιγμές, δείχνοντας ότι είναι στα καλύτερά τους και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δυο τους κάνουν συνέχεια πράγματα μαζί και ο ένας δεν ξεκολλά από τον άλλον!

Αυτή τη φορά, οι «Bennifer» αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μια ταινία σε ένα θερινό σινεμά του Λος Άντζελες, αλλά όχι μόνοι. Πήραν μαζί και τέσσερα από τα παιδιά τους – τα οποία έχουν αποκτήσει με διαφορετικούς συντρόφους.

Παιδια και Bennifer μαζί
Ούτε οι μάσκες δεν τους συγκρατούν! Το παθιασμένο φιλί JLo-Ben Affleck στο Met Gala 2021 (photo)

Η 52χρονη super star και ο 49χρονος ηθοποιός εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους να περπατούν αγκαλιά στη γειτονιά της Chinatown, και ειλικρινά έμοιαζαν τόσο χαριτωμένοι! Δίπλα τους ήταν και τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της JLo,  Max και Emme, καθώς και οι κόρες του Ben, η 15χρονη Violet και η 12χρονη Seraphina.

Τι φόρεσαν στη βραδινή τους έξοδο

Η Λατίνα σταρ δεν σταμάτησε λεπτό να κρατάει το χέρι του συντρόφου της, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο «λιώνει» για εκείνον! Φορώντας ένα απλό τζιν, ένα λευκό μπλουζάκι και μια πλεκτή ζακέτα, η Jennifer μας έδωσε μαθήματα casual chic look. Το στιλάτο outfit συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από το ZCD Montreal, τα οποία ταίριαζαν τέλεια με την απλή αλογοουρά της! Βέβαια ό,τι κι αν φορέσει θα δείχνει το ίδιο λαμπερή, αφού η ευτυχία και ο έρωτας προσθέτουν μια extra glam πινελιά πάνω της!

Ο Ben Affleck φόρεσε ένα μαύρο T-shirt με σακάκι του ίδιου χρώματος, ένα απλό τζιν και δερμάτινα παπούτσια.

Μια μεγάλη οικογένεια

Η Emme υιοθέτησε παρόμοιο look με αυτό της μαμάς της, επιλέγοντας ένα casual τζιν παντελόνι και ένα ζεστό μαύρο hoodie.

Η Violet φωτογραφήθηκε στο parking, μπροστά από την JLo, την ώρα που έστελνε μηνύματα, φορώντας μια αθλητική φόρμα, ένα πράσινο φούτερ και πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια.

JLo-Ben Affleck: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί μετά από 18 χρόνια! (photos)

Ο γιος της Jennife Lopez, Max, φαίνεται στις φωτογραφίες να συνομιλεί με την κόρη του Ben και της πρώην συζύγου του Jennifer Garner, Serafina, ενώ ο 8χρονος γιος του Ben, Samuel, δεν παρευρέθηκε μαζί τους στο θερινό σινεμά. 

Το ζευγάρι φαίνεται πως προσπαθεί να βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, προκειμενου να περνά κοινές οικογενειακές στιγμές.

Τους επόμενους μήνες, ο Ben πρόκειται να βρεθεί για γυρίσματα στο Τέξας, ενώ η Jennifer θα γυρίσει ένα show στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό