16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε χθες στο SNL και τα looks της ήταν απευθείας από τα catwalks

Ειδήσεις Ελλάδα

Η JLo μας έκανε μια σύντομη παρουσίαση της haute couture συλλογής του οίκου Valentino.

Όλη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια μικρή εκστρατεία για την Jennifer Lopez, που φρόντισε να προωθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε την παρουσία της στο Saturday Night Live, ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά shows της αμερικάνικης τηλεόρασης, από όπου έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες. Και φυσικά, οι fans της ήταν εν αναμονή της εμφάνισής της, όπως και όλος ο κόσμος της μόδας, γιατί ένα μικρό preview που είχαμε δει από τις μέρες της προώθησης μας έκανε να βάλουμε πολύ ψηλά τον πήχη.

https://www.instagram.com/reel/C26EiMxufU3/

Εχθές, λοιπόν, και λίγο πριν τη δούμε στο show της επί σκηνής η Jennifer Lopez συνομίλησε με τους θαυμαστές και τους φωτογράφους που την περίμεναν έξω από το studio της μετάδοσης, όπου εμφανίστηκε με ένα grey σύνολο από την haute couture συλλογή του οίκου Valentino, την οποία και είδαμε μόλις πριν λίγες μέρες στο Παρίσι και η JLo ήταν εννοείται στο front row. Από τη συγκεκριμένη συλλογή ήταν και το θεικό outfit που έβαλε μέσα στις προηγούμενες μέρες με την maxi, ίτρινη φούστα με βολάν, τη χρυσή ζώνη και το oversized γκρι σακάκι.

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Πώς να φορέσω χρώμα το χειμώνα; Οι 6 καλύτερες προτάσεις για τον Φεβρουάριο

Η JLo στο SNL έκλεψε τις καρδιές των fashion lovers.

Για το show της η Jennifer Lopez επέλεξε δύο διαφορετικά looks, το ένα ήταν ένα μαύρο κοστούμι με cut outs και cropped σακάκι αλλά και πουκάμισο , που άφηνε ακάλυπτους τους διάσημους κοιλιακούς της JLo, ενώ είχε και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων να ακολουθήσει το χορευτικό της. Εξάλλου JLo χωρίς χορό και sexy movement, δεν μπορεί να είναι η Jenny from the block.

https://www.instagram.com/reel/C28OT1kyFAr/

Στη δεύτερη on stage εμφάνισή της την είδαμε με ένα συγκλονιστικό ροζ παλτό/κάπα με τεράστια, 3D ραμμένα τριαντάφυλλα, ενώ όλο το υπόλοιπο look της ήταν απόλυτα sleek. Αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς ή ίδια φωτογραφήθηκε μαζί με το crew της και γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή περίσταση με ένα λευκό Da Koma maxi φόρεμα με halter neck λαιμό και ένα super glam τριαντάφυλλο στο ντεκολτέ. Το συμπλήρωσε με λευκή γούνα εννοείται και έκλεισε τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/reel/C28jDJmJ7ST/

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo

Photo: Instagram/@jlo



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό