23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Όχι μόνο πουκάμισο στο γραφείο -Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει την τέλεια εναλλακτική

Ειδήσεις Ελλάδα

Πες αντίο στο κλασικό πουκάμισο.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα κάθε γυναίκας, όσον αφορά το στυλ της φυσικά, είναι το τι θα φορέσει το πρωί στο γραφείο. Σηκώνεσαι συνήθως την τελευταία στιγμή και κάπου εκεί μέσα στις ετοιμασίες όλης της μέρας πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να βάλεις. Κάτι stylish, ανάλαφρο γιατί η θερμοκρασία έχει ανέβει, αρκετά δυναμικό για να ταιριάζει στο περιβάλλον του γραφείου και πάνω από όλα άνετο. Οπότε τα ερωτήματα έρχονται βροχή και εσύ στέκεσαι μπροστά σε μια ανοιχτή ντουλάπα, κάνοντας συνδυασμούς.

Πουκάμισο + τζιν παντελόνι: Η Τζένη Θεωνά απογείωσε τον πιο εύκολο συνδυασμό της άνοιξης

Εννοείται ότι τώρα που μπήκε η άνοιξη τα πουκάμισα είναι η πρώτη λύση που σου έρχεται στο μυαλό, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να καλύψεις όλα τα παραπάνω προαπαιτούμενα. Αλλά τι γίνεται αν έχεις κάπως βαρεθεί ένα άσπρο πουκάμισο πάνω από το office παντελόνι σου; Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει την απάντηση.

Ως μία γυναίκα που αγαπά ιδιαίτερα το office style και ντύνεται συχνά με τη συγκεκριμένη αισθητική έχει ανακαλύψει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να ντύνεται και να αξιοποιεί ακόμη και κάποια ιδιαίτερα items που ίσως δεν είχες σκεφτεί ότι θα μπορούσες να φορέσεις στο γραφείο.

Το γιλέκο είναι το νέο top που θα φορέσεις στο γραφείο.

Άνοιξη, λοιπόν, και το αιώνιο ερώτημα τι να βάλω στη δουλειά παραμένει. Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε την τέλεια εναλλακτική στο κλασικό πουκάμισο και δεν είναι άλλο από το office γιλέκο. Το έχουμε δει εδώ και πολλές σεζόν να επανέρχεται και πολλές κυρίες δεν δίστασαν να το φορέσουν και ως μπλούζα.

Η Μπέττυ εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 με ένα υπέροχο matching set με pinstripe παντελόνι και ασορτί oversized γιλέκο, τα οποία συνδύασε με ένα μαύρο bra top και sling back γόβες με ψηλό τακούνι, όπως συνηθίζει να φοράει.

https://www.instagram.com/p/C5LIZbVId1q/

Ένα άλλο σύνολο που έκανε με το γιλέκο ως το βασικό top του outfit περιλαμβάνει ένα flared λευκό παντελόνι με ψηλή μέση και sexy strappy σανδάλια, σε minimal vibe. Βάλε και εσύ το γιλέκο στα σύνολα του γραφείου και δες την πρωινή σου διάθεση να ανανεώνεται.

H Jennifer Lopez περνάει την άνοιξη στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο τζιν παντελόνι



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό