20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

J2US – Τελικός: Ιάσονας Παπαματθαίου και Ηρώ οι μεγάλοι νικητές!

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλος ένας κύκλος του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη ολοκληρώθηκε και φυσικά η βραδιά του τελικού ήταν ξεχωριστή και με πολλές εκπλήξεις! Ο γνωστός παρουσιαστής συμπεριέλαβε μέσα σε ένα σόου όλα εκείνα τα στοιχεία που θα πρόσδιδαν στους τηλεθεατές μοναδικές συγκινήσεις.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, μοναδικές ερμηνείες, πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα δώρα, ήταν αρκετά για να απογειώσουν τη βραδιά και να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα πραγματικά ξεχωριστό τηλεοπτικό πάρτι.

Τα τέσσερα ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του J2US, Ναταλία Αργυράκη – Γιώργος Βογιατζάκης, Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ , Λουίζα Πυριόχου – Καλομοίρα και Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος ερμήνευσαν από δύο τραγούδια το καθένα αλλά και ένα τραγούδι που είναι κοινό για όλα τα ζευγάρια, το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Αν και όπως πολλές φορές επεσήμαναν τόσο οι κριτές όσο και ο Νίκος Κοκλώνης, όλα τα ζευγάρια ουσιαστικά ήταν όλοι νικητές καθώς κατάφεραν με το ταλέντο και την επιμονή τους να φτάσουν στον τελικό, όμως ένα από αυτά θα κατάφερνε να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Τελικά όμως ένα ζευγάρι κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή, Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή. Κι αυτοί ήταν η Ηρώ και ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό