20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Huawei P40 και P40 Pro κυκλοφορούν 9 Απριλίου στην Ελλάδα, μάθαμε τιμές και δώρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλαγές στις τιμές και προσθήκη δώρων μαθαίνουμε τελευταία στιγμή για τα νέα Huawei P40 και P40 Pro που θα ανακοινωθούν σήμερα αλλά και τα P40 Lite και P40 Lite. Πριν από δύο εβδομάδες το Techblog έκανε γνωστές στην Ελλάδα – και τον κόσμο – τις αναμενόμενες τιμές των μοντέλων της νέας σειράς P40 της Huawei.

Update: Επίσημα τα νέα Huawei P40 series

Οι τιμές των P40 και P40 Pro

Σήμερα έχουμε τις τιμές που οριστικοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή μαζί με τα δώρα που θα προσφέρει η Huawei σε όσους προπαραγγείλουν τα νέα P40. Στα premium μοντέλα δεν έχουμε αλλαγές στην τιμή, το P40 Pro θα έχει 1139 ευρώ και το P40 τιμή 849 ευρώ, ακριβώς όπως σας είχαμε κάνει γνωστό 14 μέρες πρίν. Αυτό που προστίθεται όμως είναι το δώρο από ένα Huawei P30 Lite σε όσου προπαραγγείλουν από σήμερα το μεσημέρι τα δύο αυτά μοντέλα μέχρι και τις 8 Απριλίου. Πέμπτη 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν τα νέα P40 και P40 Pro στην Ελλάδα.

Οι τιμές των P40 Lite E και P40 Lite

Αλλαγές τις τελευταίας στιγμή προέκυψαν στην τιμή των δύο “low-end” μοντέλων. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του Huawei P40 lite Ε έπεσε 20 ευρώ από την τιμή που μαθαίναμε πριν από δύο εβδομάδες και αυτή έκατσε στα 179 ευρώ και μαζί δώρο το Huawei Band 3 ενώ το P40 Lite τσίμπησε πάνω 40 ευρώ και αντι για 329 ευρώ θα έχει τελικά 369 ευρώ και μαζί δώρο το Huawei Y7 2019.

Τιμές Huawei P40 series στην Ελλάδα

Huawei P40 Pro 256GB τιμή 1.139 ευρώ (δώρο το Huawei P30 Lite) Huawei P40 128GB τιμή 849 ευρώ (δώρο το Huawei P30 Lite) Huawei P40 Lite τιμή 369 ευρώ (δώρο το Huawei Y7 2019) Huawei P40 lite E τιμή 179 ευρώ (δώρο το Huawei Band 3)

Τα δώρα ισχύουν για όσους προ-παραγγείλουν τα νέα P40 από σήμερα το μεσημέρι και έως τις 8 Απριλίου.

Η απουσία του Google Play από τα Huawei smartphones

Το θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει σε αυτά τα πρώτα βήματα της Huawei χωρίς Google Mobile Services (GMS) είναι η απουσία του γνωστού μας Google Play με συνέπεια όλα τα νέα smartphones P40 δεν θα έχουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο application store με τις περισσότερες Android εφαρμογές.

Η απουσία του Google Play θα είναι σημαντική και για τους λάτρεις της φωτογραφίας μιας και – αρχικά τουλάχιστον – δεν θα έχουν πρόσβαση σημαντικές εφαρμογές των φωτογραφικών εταιρειών, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την σύνδεση της κάμερας τους με το smartphone τους, με σκοπό τον απομακρυσμένο έλεγχο ή την άμεση κοινοποίηση του υλικού τους, όπως FUJIFILM Camera Remote, Canon Camera Connect, Canon EOS Remote, Nikon SnapBridge, OLYMPUS Image Share, Sony Imaging Edge Mobile. Αυτές δεν τις βρήκαμε σήμερα στο AppGallery της Huawei όπως αναφέρει το PTTL.gr.

Η Huawei έχει μπει σε ένα αγώνα δρόμου προσέλκυσης developers για να ετοιμάσουν και να διαθέσουν τις εφαρμογές τους στο δικό της application store, το AppGallery ανακοινώνοντας της διάθεση εκατομμυρίων δολαρίων για events και workshops εκμάθησης των Huawei Mobile Services (HMS), ενώ προσφέρει το 100% των εσόδων που θα προκύψουν από αυτές, στους ίδιους τους developers, σημαντικό δέλεαρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό