16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

H BP παρήγγειλε ταχυφορτιστές αξίας 100. εκατ. δολαρίων από την Tesla

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BP Pulse, η μονάδα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της BP προχωρά στη παραγγελία ταχυφορτιστών από την Tesla, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτοί θα τοποθετηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα γίνει η πρώτη εγκατάσταση φορτιστών της Tesla σε ανεξάρτητο δίκτυο.
Η αγορά αποτελεί μέρος των σχεδίων της BP Pulse να επενδύσει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε σταθμούς φόρτισης στις ΗΠΑ έως το 2030, προσφέροντας στην Tesla μια νέα ροή εσόδων.
Η πώληση των ταχυφορτιστών είναι ένα νέο βήμα για εμάς και αυτό που θέλουμε να επεκτείνουμε,
δήλωσε η Rebecca Tinucci, ανώτερη διευθύντρια υποδομής φόρτισης της Tesla.

Η BP ανακοίνωσε ότι οι φορτιστές της Tesla θα ξεκινήσουν την λειτουργίας τους ενός του 2024 στις επωνυμίες της BP, συμπεριλαμβανομένων των Travel Centers of America και Amoco, καθώς και σε τοποθεσίες τρίτων, μέσω συνεργασιών με εταιρείες όπως η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz, η οποία έχει συμφωνία να αγοράσει αυτοκίνητα της Tesla για τον στόλο της.
Οι πρώτοι φορτιστές θα εγκατασταθούν στο Χιούστον, το Φοίνιξ, το Λος Άντζελες, το Σικάγο και την Ουάσιγκτον. Οι φορτιστές θα είναι 250 kW και θα είναι συμβατοί τόσο με υποδοχή NACS όσο και με υποδοχή CSS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό