16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Google Pixel 3: Χρήστες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι κάτοχοι των Google Pixel 3 και 3 XL διαμαρτύρονται για σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των συσκευών τους. Μάλιστα, τα ζητήματα είναι τόσο σοβαρά, που δεν είναι εφικτό ούτε το να κάνει κανείς ανάκτηση της λειτουργίας της συσκευής.

Τα Google Pixel 3 και 3 XL, χωρίς καμία προειδοποίηση εμφανίζονται να παγώνουν και να μην ανταποκρίνονται στις εντολές του χρήστη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τα Google Pixel 3 μπαίνουν στη διαμόρφωση Emergency Download Mode ή EDL της Qualcomm, η οποία δεν επιτρέπει ούτε την εγκατάσταση νέου firmware για την ανάκτηση της λειτουργίας της συσκευής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η πηγή του προβλήματος, καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Google για την αιτία του προβλήματος ή για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω παλαιότητας, στις περισσότερες περιπτώσεις των Google Pixel 3 έχει λήξει και η εγγύηση, επομένως για οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί, μάλλον θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι ιδιοκτήτες…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό