21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

FIA: Η Porsche εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την F1

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, σχετικά με τους κανόνες των power units που θα διέπουν την Formula 1 από το 2026, η FIA έστειλε ένα σημείωμα σχετικά με τα σχέδια της Porsche για είσοδο στην F1, επιβεβαιώνοντας ότι το ενδιαφέρον της γερμανικής εταιρίας για την είσοδο της στην F1 εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές λεπτομερείς πληροφορίες, παρά το γεγονός πως υπήρξαν δημοσιεύεται που ήθελαν την Porsche τελικά να μην μπαίνει στη F1.1Πιο συγκεκριμένα, το σημείωμα έγραφε:
Στο Spa-Francorchamps τον Αύγουστο, η Audi ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 της FIA από το 2026 ως κατασκευαστής μονάδων ισχύος.
Αυτή η ανακοίνωση ήταν μια επικύρωση της σκληρής δουλειάς όλων των ενδιαφερόμενων μερών για την ανάπτυξη αυτών των κανονισμών. Σημειώνουμε επίσης ότι η Porsche βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τις ομάδες της Formula 1.
Παράλληλα στο περιθώριο της συνεδρίασης επικυρώθηκε το καλεντάρι του 2023 που θα αποτελείται από 24 αγώνες με 6 αγώνες sprint.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό