18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Fame Story: Το απαιτητικό challenge που θα αντιμετωπίσουν οι σπουδαστές της ακαδημίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Fame Story – Η Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί.

Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, όταν εκείνη δείχνει μια ειρωνική διάθεση. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει στον Φειδία Ηροδότου το clip του τραγουδιού, που ηχογράφησαν.

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές παραλαμβάνουν ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να χωριστούν σε τρία group και να ντυθούν σαν μέλη συγκροτήματος, μια διαδικασία που αφορά το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Οι σπουδαστές παρουσιάζουν τα «συγκροτήματά» τους και στη συνέχεια, κάνουν το fitting των ρούχων, με τα οποία θα εμφανιστούν στο Live της Παρασκευής 17/11.

Ο Fipster συζητά με τη Megan Alcandara για όσα έγιναν στο μάθημά του, ενώ στο συμβούλιο των καθηγητών επιλέγεται ένας ακόμη προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Δείτε εδώ το trailer του Fame Story της Πέμπτης 16.11.23:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό