16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Eurovision 2023 – Σουηδία: Η Loreen «κλείνει στόματα» για την εμφάνισή της στο Liverpool!

Ειδήσεις Ελλάδα

Eurovision 2023: Αν και βρισκόμαστε μιαν ανάσα πριν από τη διεξαγωγή της φετινής Eurovision, το φαβορί φαίνεται πως έχει κάποια προβλήματα που προσπαθεί να μας πείσει ότι τα έχει ξεπεράσει…

H Loreen με συνέντευξή της στη σουηδική εφημερίδα Expressen έδωσε στο κοινό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμφάνισή της στο Liverpool.

Έτσι, θέλησε να απαντήσει στις ανησυχίες σχετικά με το κατά πόσο θα μπορέσει να αποδωθεί και στη σκηνή της Eurovision το act που είδαμε στο Melodifestivalen!

Εν τω μεταξύ, μια άλλη σουηδική εφημερίδα, η Aftonbladet, είχε εκφράσει τις δικές της ανησυχίες αναφορικά με το κατά πόσο η LED οθόνη, βάρους 1800 κιλών, που είδαμε να στήνεται στη σκηνή του Melodifestivalen θα μπορούσε να μεταφερθεί και να χρησιμοποιηθεί στη σκηνή του Liverpool Arena!

«Οι συνθήκες της Eurovision διαφέρουν πολύ από το Melodifestivalen, ως προς το μέγεθος της σκηνής, το βάρος των αντικειμένων που μπορούν να μεταφερθούν και το χρόνο που θα έχουμε για να στήσουμε το σκηνικό! Ωστόσο είμαστε σίγουροι πως θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό!», είπε η Lotta Furebäck, επικεφαλής της Σουηδικής αποστολής για την Eurovision 2023.

Επιπλέον, η Loreen μέσω του Reddit είχε επιβεβαιώσει πως έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα με το σκηνικό για το Liverpool και ανακοίνωσε επίσης πως θα μπορέσει να διατηρήσει την εμφάνισή της όπως παρουσιάστηκε και στο Melodifestivalen.

«Θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο λέγοντας ότι η “αφήγηση” θα είναι η ίδια! Το concept που παρουσιάστηκε πρέπει να είναι εκεί! Δεν είναι ότι θα εμφανιστώ με μια ροζ ολόσωμη φόρμα αλλάζοντας τελείως όσα είδατε!», ανέφερε.

Έτσι, σύμφωμα με τα λεγόμενά της, κρατάμε πως η συνολική ιδέα θα παραμείνει η ίδια, ωστόσο η Loreen δεν αποκάλυψε αν η LED οθόνη θα είναι τελικά παρούσα στη σκηνή της Eurovision! «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν θα υπάρχει ή όχι, θα πρέπει να περιμένετε και θα το δείτε πολύ πολύ σύντομα!», είπε.

H εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision 2023 και πρώην νικήτρια του μεγαλύτερου παγκοσμίως Μουσικού Φεστιβάλ τόνισε πως η τεχνολογία που διατίθεται στη Eurovision είναι πιο προηγμένη και σαφώς το show του Liverpool μπορεί να είναι πολύ ανώτερο από όσα μας παρουσίασε στο Melodifestivalen!

«Υπάρχουν πράγματα που ήθελα να κάνω στο Melodifestivalen που πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα πραγματώσουμε στο Liverpool και τα οποία θα είναι αρκετά δυνατά!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια ανέφερε τη συνεργασία της με τον Fadi al Khoury, ο οποίος σχεδίασε και το ρούχο της για το Melodifestivalen, ανακοινώνοντας πως θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό