16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

EuroLeague: Το Βελιγράδι θέλει να φιλοξενήσει το Final 4

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, επιβεβαίωσε ότι το Βελιγράδι έχει ήδη αιτηθεί στη EuroLeague προκειμένου να φιλοξενήσει εκ νέου το Final 4 σε βάθος τριετίας.

Η Stark Arena, η μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου χωρητικότητας 19.394 θεατών που χρησιμοποιούν ως κοινή έδρα ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν, θα φιλοξενήσει το Final 4 του Basketball Champions League το τριήμερο 26-28 Απριλίου.

Παράλληλα, οι Σέρβοι θέλουν να αναλάβουν ακόμα ένα μεγάλο event καθώς σύμφωνα με τον Διευθυντή της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, ενδιαφέρονται για την ανάληψη του Final 4 της EuroLeague μέσα στην επόμενη τριετία!

Η σερβική πρωτεύουσα φιλοξένησε το Final 4 το 2018 και το 2022, με νικήτριες τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές αντίστοιχα.

«Έχουμ ήδη αιτηθεί για ένα από τα επόμενα τρία Final 4, πριν ακόμη εμφανιστεί στο προσκήνιο το Άμπου Ντάμπι. Αυτό που είναι ξεκάθαρο σε ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο είναι ότι το Βελιγράδι είναι ιδανικός οικοδεσπότης για αυτή τη διοργάνωση» εξήγησε ο Γκρμπόβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό