16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Elon Musk: Η Tesla πιθανότατα θα αρχίσει να δέχεται και πάλι Bitcoin

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Elon Musk είπε πως η Tesla πιθανότατα θα αρχίσει να δέχεται και πάλι Bitcoin για αγορές οχημάτων. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο συνέδριο The B-Word, που διοργανώθηκε από το Crypto Council for Innovation είπε:
Φαίνεται ότι το Bitcoin στρέφεται πολύ περισσότερο προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πολλές από τις μονάδες άνθρακα βαρέως τύπου που χρησιμοποιούνταν έχουν κλείσει, ειδικά στην Κίνα.
Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο προσεκτικός ώστε να επιβεβαιώσω ότι το ποσοστό χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας βρίσκεται στο 50% ή και παραπάνω και πως υπάρχει τάση αύξησης αυτού του ποσοστού. Αν είναι έτσι, η Tesla πιθανότατα θα αρχίσει να δέχεται πάλι Bitcoin.

Επίσης, το αφεντικό της Tesla πρόσθεσε:
Μακροπρόθεσμα, η ανανεώσιμη ενέργεια θα είναι η φθηνότερη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη.
Εφόσον υπάρχει μια συνειδητή και αποφασιστική προσπάθεια από την κοινότητα εξόρυξης να κινηθεί προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τότε η Tesla μπορεί να το υποστηρίξει αυτό.
Τον περασμένο Μάιο, ο Musk είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι η Tesla θα αναστείλει τις αγορές οχημάτων με Bitcoin λόγω της ανησυχίας για την “ταχέως αυξανόμενη χρήση ορυκτών καυσίμων για την εξόρυξη Bitcoin”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό