17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

DS Automobiles: Premium Αναβάθμιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ζήστε την prive εμπειρία μιας DS με μοναδικά προνόμια αγοράς μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.

Αν κουραστήκατε να ακούτε το επαναλαμβανόμενο κλισέ πως «πλέον όλα τα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους», η DS το ανατρέπει με το δικό της… μανιφέστο. Μαγνητίζει τα βλέμματα με μία μοναδική παρουσία. Όχι, δεν μοιάζει, δεν είναι copy paste, έχει τη δική της αισθητική.

Περάστε στο γαλλικό exclusivity που δίνει μία DS. Πρωτοποριακό κόκπιτ, design, τολμηρές γραμμές. Υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa, λεπτομέρειες Alcantara και ραφές σε σχήμα μαργαριταριού κεντημένες στο χέρι. Άνεση και κύλιση που απομονώνουν απ’ το θόρυβο της πόλης.Υψηλή τεχνολογία και ένα έντεχνης αισθητικής περιβάλλον, βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία εκλεπτύνοντας την εμπειρία της οδήγησης.

Αν, ίσως, σας έχει λείψει ο ορισμός του αποκλειστικά premium, η DS προσφέρει την απόλαυση ενός αυτοκινήτου που μεταδίδει το ξεχωριστό της σχεδίασής του και σας συνδέει μαζί του. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία ενός μοναδικού Προνομίου Αγοράς μέσω του προγράμματος «Premium Upgrade» για να ζήσετε την πολυτέλεια, τη σχεδιαστική τόλμη, και την τεχνολογική γενναιοδωρία της DS. Οι πελάτες της DS Automobiles επιπρόσθετα απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Προγραμματίστε τώρα ένα prive rendez-vous σε ένα DS Store, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, και ανακαλύψτε την avant-garde εμπειρία. Τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9 θα σας περιμένουν με αποκλειστικά προνόμια αγοράς για να εισέλθετε στον premium κόσμο της DS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό