22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Dream Team ο Παναθηναϊκός και νέος μπαμπούλας της Ευρώπης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποθέωση στην Ισπανία για τον Παναθηναϊκό και την ομάδα που «χτίζει» για τη νέα σεζόν στην EuroLeague.

Η προσθήκη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό έφερε αναταράξεις στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Ισπανός φόργουορντ θα είναι παίκτης του τριφυλλιού για τα επόμενα δύο χρόνια ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Εργκίν Αταμάν τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο η ισπανική AS έκανε αφιέρωμα με τίτλο «Παναθηναϊκός, ο νέος μπαμπούλας της Ευρώπης» και στη συνέχεια κάνει λόγο για «dream team», αναφέροντας ότι οι μεταγραφές του τριφυλλιού «προκαλούν τρόμο».

«Η ευρωπαϊκή αγορά… έχει πάρει φωτιά και ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός υπεύθυνος», τονίζουν οι Ισπανοί στην ανάλυσή τους, στην οποία υπάρχει εκτενής αναφορά στον Εργκίν Αταμάν αλλά και λεπτομερές προφίλ για κάθε παίκτη που έχει αποκτηθεί μέχρι στιγμής, με ιδιαίτερη μνεία στη μετακίνηση του Κώστας Σλούκα από τον Ολυμπιακό.

«Η πιο λαμπερή μεταγραφή στη φετινή αγορά ήταν αυτή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ», αναφέρει στη συνέχεια η AS για τη μετακίνηση του Ισπανού φόργουορντ και καταλήγει: «Οι μεταγραφικές κινήσεις μπορεί να ολοκληρωθούν με τον Μπαλτσερόφσκι, με τον Παναθηναϊκό να φτιάχνει μια dream team».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό