18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Bang & Olufsen Beoplay EQ: Μείωση θορύβου με πολυτέλεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ασύρματα ακουστικά Beoplay EQ της Bang & Olufsen είναι προικισμένα με τεχνολογία adaptive noise cancellation. H αυτόματη μείωση του θορύβου βελτιώνει την ποιότητα των κλήσεων και της μουσικής ακρόασης σε πραγματικό χρόνο.

Δεν είναι λογικό να περιμένει κανείς να έχει ένα προϊόν της Bang & Olufsen προσιτό κόστος, κάτι που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση των Beoplay EQ, τα οποία στην αμερικανική αγορά θα είναι κατά 150 δολάρια πιο ακριβά από τα AirPods Pro της Apple. Τα ακουστικά της Bang & Olufsen θα κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη στην τιμή των 399 ευρώ.

Η θήκη τους προσφέρει φόρτιση, εκτός από προστασία, με τη συνολική αυτονομία τους να προσεγγίζει τις 20 ώρες. Με το αυτόματο Noise Cancellation ενεργοποιημένο, τα Bang & Olufsen Beoplay EQ θα προσφέρουν περίπου 6.5 ώρες απρόσκοπτης μουσικής αναπαραγωγής. Τα ακουστικά είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη, με πιστοποίηση IP54.

Η έναρξη της εμπορικής τους πορείας είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, τόσο μέσα από το επίσημο site της Bang & Olufsen όσο και μέσω του επίσημου δικτύου των μεταπωλητών της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό