18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Andrew Scott: Διέκοψε παράστασή του όταν θεατής έβγαλε λάπτοπ για να στείλει email

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Andrew Scott ερμήνευε στο θέατρο «Άμλετ» του Σαίξπηρ την ώρα που θεατής τον διέκοψε για να στείλει ένα email από το λάπτοπ του. Ο δημοφιλής ηθοποιός όταν του ζήτησαν να συνεχίσει τον μονόλογο απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω».

Την είδηση έκανε γνωστή ο βραβευμένος ηθοποιός μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Josh Horowitz. Το περιστατικό συνέβη στο Θέατρο Almeida του Λονδίνου, το 2017, όταν ο Andrew Scott έπαιζε τον «Άμλετ» και για εκείνη την ερμηνεία του είχε κερδίσει υποψηφιότητα για τα βραβεία Olivier.

Συγκεκριμένα, ο Andrew Scott είπε: «Όταν έπαιζα τον Άμλετ, ένας τύπος έβγαλε το λάπτοπ του ενώ ήμουν στη μέση του μονολόγου. Έκανα παύση και οι υπεύθυνοι μου έλεγαν “συνεχίστε” και εγώ έλεγα “δεν υπάρχει περίπτωση”. Σταμάτησα για πολλή ώρα».

Ο Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο podcast για να μιλήσει για την νέα ταινία του «All of Us Strangers» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Paul Mescal και την Claire Foy.

Αυτή η εμπειρία του ηθοποιού δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού είναι μία από τις πολλές αναφορές που έχε κάνει για κακή συμπεριφορά του βρετανικού θεατρικού κοινού τα τελευταία χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό