17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

100 Years: Η ταινία που γυρίστηκε το 2015 και θα προβληθεί το 2115

Ειδήσεις Ελλάδα

Ή αλλιώς, η ταινία που κανείς μας δεν πρόκειται να δει, εκτός κι αν μπούμε σε χρονοκάψουλα. 

Όταν πρόκειται να κυκλοφορήσει μία ταινία, τα πράγματα ακολουθούν μία πάνω-κάτω προδιαγεγραμμένη οδό. Από τη στιγμή που τελειώνουν τα γυρίσματα, περνάει ένα χρονικό διάστημα, μερικοί μήνες, ίσως και μερικά χρόνια, και το τελικό αποτέλεσμα φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όλα καλά μέχρι εδώ, ωστόσο, καθώς φαίνεται, μία ταινία που γυρίστηκε το 2015, πρόκειται να κυκλοφορήσει το… 2115!

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, κι όμως, το concept του «100 Years» αποτελεί αληθινή σύλληψη που έχει σκηνοθετηθεί από τον δημιουργό ταινιών και υπεύθυνο οπτικών εφέ Robert Anthony Rodriguez και είναι γραμμένο από τον εμβληματικό John Malkovich.

Η λογική πίσω από τη δημιουργία της ταινίας 100 Years

Αυτά τα 100 χρόνια που θα περάσουν από την αρχική δημιουργία της ταινίας μέχρι την κυκλοφορία της καλύπτουν ουσιαστικά τα 100 χρόνια που χρειάζεται ένα μπουκάλι με Louis XIII Cognac να ωριμάσει πριν φτάσει στον τελικό καταναλωτή του.

«Θέλαμε ένα κουτί ασφαλείας που μπορεί να ανοιχτεί όπως κανένα άλλο: με τίποτα άλλο παρά με τον χρόνο. Όταν κλείσει η πόρτα, η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει και δεν υπάρχει τρόπος να το ανοίξεις μέχρι να ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση των 100 ετών στις 8 Νοεμβρίου του 2115», δήλωσε ο Ludovic du Plessis, ο executive director της Louis XIII.

Τώρα, όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας, τα πράγματα φυλάσσονται ως ένα επτασφράγιστο μυστικό. Ξέρουμε ότι ο John Malkovich θα είναι ο βασικός άνδρας πρωταγωνιστής, ότι η Shuya Chang θα είναι η βασική γυναίκα πρωταγωνίστρια και ότι ο Marko Zaror θα είναι ο κακός, αλλά από εκεί και πέρα καμία πληροφορία επί της υπόθεσης δεν είναι γνωστή.

Όπως καταλαβαίνεις, τη συγκεκριμένη ταινία δεν πρόκειται να τη δούμε ποτέ, οπότε απλώς μαθαίνουμε τη σύλληψή της. Έξυπνο το concept, αλλά, κατάλαβες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχουν κυκλοφορήσει τρία teaser.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 Interview With The Vampire: Μπορεί η σειρά να συναγωνιστεί την εμβληματική ταινία;
Γιατί οι ταινίες της Marvel έχουν πάντα τόσο χιούμορ; Ο σκηνοθέτης των Avengers απαντά
Bridgerton: Γιατί η 2η σεζόν είναι παραδόξως πολύ πιο έντονη ερωτικά από την 1η

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό