18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Όλο αυτό αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί ως παραμάγαζο της ΝΔ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις σχετικά με την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Όλο αυτό που συνέβη, καταδεικνύει και αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί ως παραμάγαζο της ΝΔ, ως παραμάγαζο του κυβερνώντος κόμματος», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, σε παρέμβασή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» με αφορμή την υπόθεση με την διαρροή e-mails αποδήμων στην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,.

Σε ερώτηση για το αν καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ η αποπομπή των δύο γραμματέων, του ΥΠΕΣ και Διασποράς της ΝΔ, η εκπρόσωπος Τύπου απάντησε: «Όχι βεβαίως. Διότι δεν ξέρουμε ποιο είναι το βάθος αυτού του σκανδάλου. Αυτά που λέει ο κ. Μαρινάκης και παραδέχεται η κυβέρνηση είναι μόνο αυτά που λέει η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Εσωτερικών. Δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να υπάρχει πίσω από τη διαδρομή των email και την όλη διαδικασία».

«Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ότι τα emails έφυγαν από το ΥΠΕΣ και κατέληξαν στη ΝΔ για να συνεχιστεί η διαδρομή προς μια ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, αυτό σημαίνει ότι υπήρχε ένας δίαυλος επικοινωνίας του υπουργείου που έχει την ευθύνη των εκλογών -και όχι μόνο για την ευρωβουλή- με τη ΝΔ. Τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε; Αυτή η υπόθεση είναι σίγουρα δύσοσμη και σκανδαλώδεις και θα μας απασχολήσει το αμέσως επόμενο διάστημα», δήλωσε η Βούλα Κεχαγιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό