21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Ψήνομαι να κάνω botox, αλλά φαίνεται. Πήγα 3 φορές κι έφυγα”

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απολαυστική συνέντευξη, παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή Night Out. O γοητευτικός ηθοποιός και πολιτικός, μίλησε για όλα: την κόρη του, τον γάμο, τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ κάνοντας την αυτοκριτκή του, ανέφερε κάποια λάθη που θεωρεί πως έκανε στο παρελθόν στη δουλειά του.

Για το προξενιό που του έκαναν

«Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: “δεν ενδιαφέρομαι”. Γυρίζει πίσω και μου λέει: “ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο”. Του λέω: “δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος”. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια. Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: “εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό!”».

Για την κόρη του

«Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 50ο παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας, είμαι ένας αγράμματος. Φίλη μου είναι σίγουρα, και κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της πήγε κι έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου! Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι. Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».

Για τα λάθη στην υποκριτική

«Τον Δον Ζουάν τον έπαιξα τόσο φρικτά, τόσο επιφανειακά. Είναι ρολάρα και έπαιξα απαίσια, και πήρα όλη την παράσταση πάνω μου».

Για την ερωτική ζωή

«Πότε χάνεται η μαγεία στο σεξ; Όταν θα ακούσεις το καζανάκι και άλλους θορύβους. Ο καθένας στο σπιτάκι του!».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Φοβάμαι τόσο πολύ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους. Ρε μαλ… φαίνεται πάρα πολύ. Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές. Αφού φαίνεται ρε μαλ…, που θα πάω να βγω έτσι; Αν είναι να πηγαίνουμε μετά να γιορτάζουμε της Μεταμορφώσεως».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό