21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψάχνει ποιοι πηγαίνουν κόντρα στις πολιτικές του Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google θέλει να μάθει ποιοι είναι εκείνοι οι κατασκευαστές που δεν ακολουθούν τις πολιτικές χρήσης του Android. Είναι αλήθεια ότι αρκετοί κατασκευαστές smartphones με το λειτουργικό της επιβάλλουν άλλες ρυθμίσεις από τις ενδεδειγμένες για την λειτουργία των εφαρμογών.

Το όλο ζήτημα προκύπτει από τις εφαρμογές εκείνες που τρέχουν στο παρασκήνιο, όπως είναι οι εφαρμογές παρακολούθησης υγείας, αλλά καταναλώνουν μπαταρία και πολλές φορές, δεδομένα. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην είναι εφικτό να τρέξουν κάποιες εφαρμογές σε ορισμένα smartphones, ενώ σε κάποια άλλα να μην υπάρχει πρόβλημα.

Η Google θέλει να γνωρίζει ποιοι είναι εκείνοι οι κατασκευαστές που εφαρμόζουν αυστηρές πολιτικές λειτουργίας εφαρμογών στο παρασκήνιο. Οι δημιουργοί των εφαρμογών είχαν εκφράσει τα παράπονά τους εδώ και αρκετό καιρό και τώρα η Google αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Η Google ξεκινά ρωτώντας τους developers για τη γνώμη τους για όλα αυτά, προτού να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Το εάν θα γίνουν ενέργειες από την πλευρά της Google μένει να φανεί.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό