23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Χόρευε» στην βροχή η Λαμία (3-0 τον Παναιτωλικό)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λαμία πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Αγρίνιο και σε λιγότερο από 20 λεπτά στο πρώτο μέρος πέτυχε τρία γκολ, για να φτάσει στο άνετο 3-0 επί του Παναιτωλικού, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα play out.

Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε το πιο αποτελεσματικό πρώτο 45λεπτο από την έναρξη της περιόδου και με την τεράστια νίκη που πέτυχε έφτασε στους 26 βαθμούς, έξι περισσότερους από τους Παναιτωλικό, ΟΦΗ και επτά από την ουραγό ΑΕΛ. Πλέον, οι Φθιώτες μπορούν να βλέπουν με σαφώς λιγότερο άγχος τη συνέχεια, σε πλήρη αντίθεση με τον σημερινό τους αντίπαλο.

Στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση που έκανε στο ματς η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 24΄. Μετά από σέντρα ακριβείας του Ντέλετιτς και άψογη κεφαλιά του Βασιλακάκη ήρθε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα (27΄) Ρόμανιτς και Καραμάνος συνδυάστηκαν πολύ ωραία από αριστερά και από το γύρισμα του τελευταίου ο Ντέλετιτς «έγραψε» το 0-2.

Η εξέλιξη αυτή φανερά σόκαρε τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα, που δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να αντιδράσουν. Στο 43΄, από βαθιά μπαλιά του Ντέλετιτς, ο Τσότσαλιτς γλίστρησε και επέτρεψε στον Ρόμανιτς να βγει ανενόχλητος απέναντι από τον Μελίσσα και να πλασάρει εύστοχα (3-0), δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ στην επανάληψη για να ξαναμπεί στο ματς, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βέργο στοι 46΄ κι από κει και πέρα και σε συνδυασμό με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Επασί.

Οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να βρουν ούτε το γκολ της τιμής, καθώς ο Βέργος στις καθυστερήσεις «σημάδεψε» εξ επαφής το δοκάρι, και βρίσκονται πλέον στη «στην κόψη του ξυραφιού», ισόβαθμοι με τον ΟΦΗ και μόλις στο +1 από την ουραγό ΑΕΛ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό