21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη του Βόλου στο Αγρίνιο και δεύτερη θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-2 στο Αγρίνιο, ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μέσα από μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Θεσσαλοί είχαν βρεθεί να χάνουν 0-2 στο 16΄.

Η συνάντηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με μακρινό πλασέ του Σεγκέλια, που «κρέμασε» τον εκτός εστίας Κλέιμαν.

Ο Παναιτωλικός διπλασίασε στο 16΄, όταν μετά το σουτ του Νταγκό η μπάλα βρήκε στο τακούνι του Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Στη συνέχεια όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Στεργιάκης απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 21΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης μείωσε με δυνατό αριστερό σουτ, ενώ ο ίδιος ισοφάρισε στο 35΄ με κεφαλιά.

Σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία του 2-2, ο Καρέλης κλώτσησε τον Εσκοβάλ μετά από μαρκάρισμα του αντιπάλου του και αποβλήθηκε στο 44΄, αφήνοντας τα «καναρίνια» με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.  

Αν σε αυτό προστεθεί και ο τραυματισμός του δραστήριου κι επικίνδυνου Νταγκό, που αποχώρησε σε φορείο, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη για τους γηπεδούχους.  

Στο 78΄, σε φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα, ο 23χρονος Στεργιάκης που έκανε ντεμπούτο σήμερα, έχασε την μπάλα και ο Κούτσιας σημείωσε το πρώτο τέρμα του για τον Βόλο, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη της στο Αγρίνιο και φέρνοντάς την, προσωρινά, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό