18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Διπλό» του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με την ποιότητα να κάνει τη διαφορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός άφησε γρήγορα πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ πριν από πέντε ημέρες και πήρε μια σημαντική με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου, χωρίς τον (τιμωρημένο) Νίκο Καρέλη στη διάθεσή της, ήταν ακίνδυνη επιθετικά κι έμεινε για τρίτο συνεχή αγώνα χωρίς νίκη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η ημέρα του 7ου ομίλου στο Europa League.

Στο 18΄ ένα σουτ του Μόρσεϊ δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη και στο επόμενο λεπτό ο Σενγκέλια μάρκαρε τον Ρέαμπτσιουκ που έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή Γκάμαρη να δείχνει «παίζετε».

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία, πίεσε την άμυνα του Παναιτωλικού αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν την ευκαιρία άμεσης απειλής.

Μια κεφαλιά του Παπασταθόπουλου (35΄) ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτό το διάστημα, ενώ στο 43΄ ο Μπιέλ αιφνιδιάστηκε από τη σέντρα του Μασούρα κι αντί να σουτάρει από κοντά έκανε κακό κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν ωστόσο να προηγηθούν νωρίς στο β΄ ημίχρονο, κάτι που τους βοήθησε να διαχειριστούν με ηρεμία και καθαρό μυαλό τη συνέχεια του αγώνα. Τη λύση έδωσε ο Μπιέλ στο 50΄, με εξαιρετικό πλασέ από αρκετά πλάγια στην απέναντι γωνία του Στεργιάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν κινδύνευε καθόλου από τους Αγρινιώτες και χωρίς να φτάσει σε σπουδαίο επίπεδο απόδοσης μετά το 0-1, διασφάλισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με ένα δεύτερο γκολ, που σημείωσε στο 82΄ ο Βαλμπουενά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό