18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χαρούλα Αλεξίου: Η πιο τρυφερή φωτό στο Instagram account της! Αγκαλιά με το μωρό της Παπαδοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δυο γυναίκες συνεργάζονται στην παράσταση “Η δικιά μου Χαρούλα”, που επιμελείται η σπουδαία ερμηνεύτρια και στην οποία η Ζωή Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσει το ρεπερτόριο της.

Και φυσικά οι δυο τους βρίσκονται συχνά με τη Χαρούλα Αλεξίου να έχει ξετρελαθεί με την κόρη της Ζωής Παπαδοπούλου. Τόσο μάλιστα που η ίδια μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία κρατώντας αγκαλιά την μικρούλα.

«Υπάρχουν και μωρά στην ζωή μας. Εδώ με την αγαπημένη μανούλα, την Ζωή μου, @zoepapadopoulou_official που θα τραγουδάει τα τραγούδια μου στην φετινή της περιοδεία», έγραψε και η φωτογραφία απέσπασε δεκάδες σχόλια μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Δες την στη gallery

Photo 1/4

Η φωτό που ανέβασε η Χαρούλα Αλεξίου 

Photo 2/4

Η Ζώη Παπαδοπούλου με το μωρό της 

Photo 3/4

Η Ζώη Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της

Photo 4/4

Η Ζώη Παπαδοπούλου με το μωρό της 

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

«Είναι το θαύμα και το δώρο της ζωής μου Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω: σε ευχαριστώ, Θεέ μου. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα! Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, πάθαμε σοκ», ανέφερε η Ζωή Παπαδοπούλου και εξομολογήθηκε:

«Είχαμε πει: “αν θέλει ο Θεός να έρθει, θα έρθει”. Με το που το είπαμε αυτό, ήρθε μετά από 3 βδομάδες. Ο σύντροφός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό