15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ Γυναικών: «Θέλουμε να έχουμε θετική πορεία στο Κύπελλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της, στο Κύπελλο, στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (03/12, 15:00) απέναντι στις Ελπίδες Αμυνταίου και η Χαρά Κατσίκα έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι η Ένωση θέλει να κάνει θετική πορεία στον θεσμό.

Η επίσημη ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Στροφή στο Κύπελλο για τις Γυναίκες του Χάντμπολ, που κοντράρονται με τις Ελπίδες Αμυνταίου στο Κλειστό του Αμυνταίου, σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση το Σάββατο (03/12, 15:00). Σε περίπτωση πρόκρισης, οι «κιτρινόμαυρες» προκρίνονται στα Προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΓΑΣ Καματερού (21/12), με στόχο την είσοδο στο Final Four της διοργάνωσης (04-05/02).

Ο Γιάννης Ανταλής θα έχει στην διάθεσή του όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Χαρά Κατσίκα δήλωσε στο aek.gr: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίζεται στο Κύπελλο και θέλουμε να έχουμε μία θετική πορεία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και στόχος μας είναι η νίκη, δείχνοντας πάντα σεβασμό στον αντίπαλο. Η ομάδα έχει αποκτήσει ρυθμό και βρίσκουμε ολοένα και περισσότερο τα πατήματά μας στον αγωνιστικό χώρο».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό