15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Υποκλοπές: Σε 48 ώρες οι αποκαλύψεις – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ξέρεις τι θα αποκαλύψει ο Αλέξης την Πέμπτη;» Την ερώτηση αυτή κάνουν τα τελευταία 24ωρα βουλευτές της ΝΔ σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε δημοσιογράφους που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και η αγωνία και η επιμονή με την οποία ερωτούν, δείχνουν ότι υπάρχει μια ανησυχία για τις αποκαλύψεις που αναμένεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση των υποκλοπών μεθαύριο στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη ζήτηση του νομοσχεδίου για το απόρρητο των επικοινωνιών, όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ράμα: Οι Έλληνες ομογενείς μου είπαν «φέρε τον Μητσοτάκη εδώ»

Από όσα πληροφορούμαστε, οι αποκαλύψεις του «Βήματος» για τη σχέση ΕΥΠ με το Predator θα ξεχωρίζουν στην ομιλία Τσίπρα και σίγουρα δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο οι σχέσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη και υπουργών της κυβέρνησης με τον εθνικό προμηθευτή Γιάννη Λαβράνο. Αλλά αυτά είναι μόνο το περίγραμμα. Για την ουσία θα πρέπει να κάνουμε υπομονή 48 ώρες! Αλλά κάτι μας λέει πως και ενδιάμεσα δεν θα πλήξουμε…

***Τα τηλέφωνα των βουλευτών και οι κοριοί

Με τις υποκλοπές ασχολούνται κυρίως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, μερικοί από τους οποίους τους άκουσα χθες να ψάχνουν ειδικευμένη υπηρεσία να τους ελέγξουν τα κινητά του τηλέφωνα εάν έχουν ή όχι κοριούς. Το αίτημα μάλλον χλωμό το βλέπω για να ικανοποιηθεί, αφού δεν υπάρχει κρατική τεχνική υπηρεσία να κάνει τέτοιο, όπως υπάρχει, για παράδειγμα, στο Ευρωκοινοβούλιο, η τεχνική υπηρεσία I-Tech. Για την ιστορία, σας λέω ότι αυτή ήταν η ευρω-υπηρεσία που είχε εντοπίσει την απόπειρα τοποθέτησης του Predator στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό