20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο ο Κομπανί

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΓΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
07.05.2023 | 19:06

Ο Βενσάν Κομπανί στον πάγκο της Μπέρνλι κατά τη διάρκεια αγώνα του FA Cup με την Μάντσεστερ Σίτι | 18 Μαρτίου 2023
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Βινσέν Κομπανί επανέφερε την Μπέρνλι στα μεγάλα σαλόνια της Premier League και η διοίκηση των κλάρετς τον επιβράβευσε και με το παραπάνω, υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η πρώτη του σεζόν στο Νησί ως προπονητής βρήκε τον Βινσέν Κομπανί να πανηγυρίζει με την Μπέρνλι την κατάκτηση του τίτλου της Championship και την επιστροφή της ομάδας στην Premier League, με την διοίκηση των κλάρετς να εκτιμάει τη δουλειά του Βέλγου και να τον ανταμείβει άμεσα, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της μαζί του για άλλα πέντε χρόνια.

“Αισθάνθηκα πολύ ωραία στην Μπέρνλι και στο Τερφ Μουρ από την αρχή και νιώθω σωστό που υπογράφω για άλλα πέντε χρόνια. Μαζί με τους οπαδούς κάναμε το Τερφ Μουρ ένα φρούριο ξανά και ανυπομονώ για το μέλλον για να κάνω καλύτερη την Μπέρνλι”, τόνισε ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, με τον πρόεδρο των κλάρετς, Άλαν Πέις, να συμπληρώνει:

“Είμαστε εκστασιασμένοι που ο Βινσέν υπέγραψε νέο συμβόλαιο και είναι ο τέλειος προπονητής για να πάει μπροστά η Μπέρνλι.

Είναι ένας εκπληκτικός ηγέτης που ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τα στάνταρντ για να οδηγήσει το σύλλογο εκεί που θέλουμε όλοι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό