28.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ήττα στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο, το τέταρτο και τα απανωτά τρίποντα του Κέντρικ Ναν δεν ήταν αρκετά στον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει απόψε το break στο Βελιγράδι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εκείνη που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 85-83, έκανε το 2-1 στη σειρά και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο game 4, η νίκη είναι μονόδρομος για τους «πράσινους» για να μην αποκλειστούν.

 Ξέφυγε η Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος το περιστάσεων στο πρώτο ημίχρονο. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Μακάμπι να ξεφύγει στο σκορ με 44-28 δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Με τον Σλούκα μακριά από τον καλό του εαυτό και την ανασταλτική του λειτουργία να υπολειτουργεί, ειδικά μέσα στην ρακέτα, το 46-37 του ημιχρόνου ήταν το καλύτερο δυνατό που μπορούσε να έχει το «τριφύλλι» ενόψει του δευτέρου μέρους, χάρη στην καλή παρουσία του Μήτογλου, του Ναν και του Παπαπέτρου.

H Mακάμπι συνέχισε να κυριαρχεί στο ξεκίνημα της επανάληψης και ξέφυγε στο +18, 57-39 στο 24′, με τους «πράσινους» να μην μπορούν με τίποτα να διαχειριστούν τα πράγματα πάνω στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, είδε τον Ναν να τα βάζει από… παντού και το παιχνίδι ήρθε στην ισοπαλία(83-83) λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο Γκραντ έκανε λάθος φάουλ, ο Μπράουν έβαλε και τις δύο(85-83) και το «τριφύλλι» είχε την τελευταία επίθεση μετά το time out του Αταμάν. Το τρίποντο, όμως, του Ναν δεν βρήκε στόχο και η νίκη κατέληξε στους γηπεδούχους.

Για την Μακάμπι ξεχώρισε ο Nέμπο με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Μπράουν με 16 πόντους και 8 ασίστ. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ναν ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 25 πόντους και 3 ασίστ ενώ ο Παπαπέτρου έβαλε 17 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-37, 67-56, 85-83.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό