19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η Μπαρτσελόνα σόκαρε τον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον Παναθηναϊκό ήττα γνώρισε και ο Ολυμπιακός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών από την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στην παράταση με 82-80 από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και μαζί απώλεσαν το πλεονέκτημα που είχαν αποκτήσει με τη νίκη τους στην Βαρκελώνη, στον πρώτο αγώνα.

Ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, καθώς η πειραϊκή ομάδα έχασε την ευκαιρία της στην κανονική διάρκεια που ολοκληρώθηκε 71-71.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 69-63, όμως τα τρίποντα του Αμπρίνες κράτησαν τους Καταλανούς ζωντανούς και ο Λαπροβίτολα ισοφάρισε σε 71-71 στα 7.6″ πριν τη λήξη, με τον Γουίλιαμς-Γκος να αστοχεί στο σουτ της νίκης.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με +3 (80-77), ο Σατοράνσκι ευστόχησε σε τρίποντο, ο Γουίλιαμς-Γκος όχι στο δικό του και οι διαιτητές έδωσαν φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ στα 0.5″, με τον Αμερικανό να ευστοχεί σε 2/3 βολές και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο Πετρούσεφ μέτρησε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ αλλά είχε την μοιραία επαφή με τον Πάρκερ, ενώ ο Ράιτ πρόσθεσε άλλους 16 πόντους και ο Γουόκαπ 10, με τον Κάναν να μένει άποντος σουτάροντας 6 άστοχα τρίποντα..

την οποία σφύριξε ο Μεχντί Ντιφαλά. Ο Μόουζες Ράιτ ήταν επίσης εκπληκτικός, Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος έκαναν υπερπροσπάθεια στην τέταρτη περίοδο και στην παράταση, το βράδυ που ο Κώστας Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, το βράδυ που ο Αϊζέια Κάναν είχε 0/6 σουτ.

Η σειρά θα συνεχιστεί σε δύο βράδια, ξανά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό