22 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να έχουμε φτάσει μία «ανάσα» από το τέλος της σεζόν, ωστόσο το πότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας, ήταν κάτι το οποίο απασχολούσε τον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, το πρόβλημα αυτό λύθηκε, καθώς πλέον με κάθε επισημότητα, ορίστηκε το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο «Πανθεσσαλικό», στις 25 Μαΐου.

Οι δύο ομάδες, θα αναμετρηθούν στις 20:30 (Σάββατο) και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Ένα ματς στο οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα γίνει με την παρουσία κόσμου ή αν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε γίνει την περασμένη σεζόν ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας:

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος. Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό