16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το NBA ερευνά ψεύτικο λογαριασμό διαιτητή στο Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν ισχυρίζεται ότι ένας διαιτητής του ΝΒΑ, ο Έρικ Λιούις, χρησιμοποιούσε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο twitter προκειμένου να αναδείξει τις αποφάσεις του και να υπερασπιστεί τη δουλειά των συναδέλφων του.

Το ESPN και το Athletic, αναφέρει η γαλλική Equipe, συνέχισαν το έργο του Στάιν κι επιβεβαίωσαν ότι η αμερικανική λίγκα μπάσκετ ερευνούσε τις συνδέσεις του Λιούις με έναν λογαριασμό που άνοιξε στο όνομα του Μπλερ Κάτλιφ τον Νοέμβριο του 2015.

Με δεκαεννέα σεζόν και περισσότερους από χίλιους αγώνες στο ΝΒΑ ο Λιούις είναι ένας έμπειρος διαιτητής, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αρκετούς τελικούς της Λίγκας (2019, 2020, 2021).

Όταν έγινε γνωστή η πληροφορία αρκετοί παίκτες αντέδρασαν στο twitter, συμπεριλαμβανομένου του Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος τιμωρήθηκε φέτος από τον Λιούις, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τους Σέλτικς.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Λέικερς είχε πάει να πάρει τη μηχανή ενός φωτογράφου για να δείξει στον διαιτητή ένα φάουλ που έγινε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και δεν καταλογίστηκε.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στο ΝΒΑ αποκαλύπτονται ψεύτικοι λογαριασμοί στο twitter. Το 2020, ο Κέβιν Ντουράντ παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε αρκετούς ψεύτικους λογαριασμούς για να απαντά στην κριτική των οπαδών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό