21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το macOS Monterey θα έχει τον παλιό σχεδιασμό της καρτέλας Safari

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple παρουσίασε έναν αμφιλεγόμενο νέο σχεδιασμό της καρτέλας Safari, αυτό το καλοκαίρι στο WWDC 2021. Έκτοτε, έχει τροποποίησει αυτόν τον σχεδιασμό και σου επιτρέπει ακόμη και να απενεργοποιήσεις πολλές από τις αλλαγές. Ωστόσο, με το macOS Monterey η εταιρεία επιστρέφει στον τρόπο που φαίνονταν οι καρτέλες πριν. Στην επίσημη σελίδα της Apple για την επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού, εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα με τίτλο “ομάδες καρτέλας πρόσβασης οπουδήποτε” μπορείτε να δείτε το παλαιότερο σχεδιασμό του σαφάρι στα παραδείγματα στιγμιότυπων οθόνης, τόσο σε mac, όσο και σε iPad.

Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι το παλιό σχέδιο είναι πλέον το προεπιλεγμένο, σύμφωνα με το MacRumors, το οποίο παρατήρησε τις παλιές καρτέλες στον υποψήφιο κυκλοφορίας, το macOS Monterey. Ωστόσο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο που παρουσίασε η Apple όπου οι καρτέλες λειτουργούν επίσης ως γραμμές URL αυτό θα είναι μία επιλογή που μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού προτιμήσεων λέει MacRumors.

Το macOS Monterey θα είναι διαθέσιμο στις 25 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό