21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Galaxy Z Flip λαμβάνει επιτέλους την ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συνηθισμένη, τακτική ενημέρωση ασφαλείας της Samsung, την οποία η εταιρεία παραδίδει στις premium συσκευές της σε μηνιαία βάση, άρχισε επιτέλους να φτάνει στο Galaxy Z Flip.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται σίγουρα να υστερούν από τον υπόλοιπο κόσμο όσον αφορά τις ενημερώσεις ασφαλείας για τη συγκεκριμένη αναδιπλούμενη συσκευή, καθώς η ενημέρωση Δεκεμβρίου του έτους έχει ήδη κυκλοφορήσει στη διεθνή έκδοση του κινητού, ενώ η παραλλαγή των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει δεί ακόμη ούτε την ενημέρωση του Νοεμβρίου.

Χάρη σε μια αναφορά από τη SamMobile, γνωρίζουμε ότι οι πάροχοι σε όλη τη χώρα αρχίζουν επιτέλους να διαθέτουν την καθυστερημένη ενημέρωση για την έκδοση της Samsung που είναι κλειδωμένη από πάροχο της αρχικής συσκευής με flip-screen του κορεατικού γίγαντα.

Η έκδοση υλικολογισμικού εκτελείται με το όνομα F700USQU1ATAQ και, ενώ δεν φέρνει τίποτα θεαματικό στο τραπέζι, προφανώς θα επιδιορθώσει όλες τις πιο πρόσφατες ευπάθειες στη συσκευή, καθώς και θα εκτελέσει διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών Sprint (η οποία συγχωνεύθηκε με την T-Mobile το 2018) είναι η πρώτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που έφερε την ενημέρωση ασφαλείας αυτού του περασμένου μήνα στο αρχικό Galaxy Z Flip. Ωστόσο, αυτό εγγυάται ότι και τα υπόλοιπα Big Three (δηλαδή η Verizon και η AT&T, μαζί με την υπόλοιπη T-Mobile) θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους πολύ σύντομα, με εκδόσεις ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας στα τηλέφωνα Galaxy Z Flip των δικών τους πελατών που είναι κλειδωμένα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τους.

Μιλώντας για ενημερώσεις, αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το Galaxy Z Flip θα είναι μεταξύ των συσκευών της Samsung που θα λάβουν την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Android 12 τον Ιανουάριο του επόμενου έτους—δηλαδή μόνο ένας ακόμη μήνας αναμονής για τους χρήστες του πτυσσόμενου κινητού που κυκλοφόρησε το 2020.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό