23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το flash.gr στην κινηματογραφική προβολή του Grand Prix της F1 στο Μπαχρέιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το The Mall Athens και τα Village Cinemas, φιλοξενούν ένα τρομερό event του ANT1. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού προετοιμάζονται για την επιστροφή των αγαπημένων τους πιλότων στις πίστες, καθώς το Σάββατο (02/03) στις 17:00, διεξάγεται το πρώτο Grand Prix της χρονιάς, το οποίο θα λάβει μέρος στο Μπαχρέιν.

Flash.gr

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα προβάλλεται για τα επόμενα 3 χρόνια σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ και αυτός είναι ο λόγος που διεξάγεται ένα event στα Village Cinemas, στο οποίο όσοι αγαπάνε τη Formula 1, θα παρακολουθήσουν το Grand Prix.

Flash.gr

Εκτός από το grand prix που θα δει ο κόσμος, οι άνθρωποι του ANT1 προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς έχουν βάλει προσομοιωτές της F1, προκειμένου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να νοιώσουν μία εμπειρία, λες και οδηγούν κανονικό μονοθέσιο.

Flash.gr

Πολλά χαμόγελα και τρομερό το κλίμα στα Village Cinemas του The Mall Athens. Προφανώς ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια ιδιαίτερα event που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να απολαύσουν ένα Grand Prix με τρόπο που… δεν έχουν ξαναδεί. Υπενθυμίζουμε ότι η χρονιά που ακολουθεί έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο Φερστάπεν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ενώ είναι η τελευταία σεζόν του Χάμιλτον στη Mercedes.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό