17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μαύρος στο flash.gr: «Ιστορική μέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αδιαμφησβήτητα, ο Θωμάς Μαύρος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά και για κάποιους, ο καλύτερος που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Στο μουσείο της «ένωσης» και στα εγκαίνιά του, ο πάλαι ένδοξος σέντερ φορ των «κιτρινόμαυρων», έκοψε την κορδέλα, για να επισημοποιήσει το άνοιγμα του ολοκαίνουργιου μουσείου της ομάδας.    

Ο Μαύρος, μίλησε στο flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο, για την ΑΕΚ, αλλά και για το νέο μουσείο της «ένωσης» και τι συμβουλεύει όλους τους φιλάθλους του προσφυγικού συλλόγου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:Είσαστε ένας από τους ζωντανούς «μύθους» αυτής της ομάδας, ποια είναι τα συναισθήματά σας για αυτό το μουσείου; Σας προκαλεί θύμησες του παρελθόντος;

«Είναι μία ιστορική μέρα για την ΑΕΚ σήμερα, καθώς «συναντιέται» τα παρόν με το παρελθόν. Για έμενα, όλοι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να περάσουν από εδώ να θαυμάσουν αυτό το μουσείο, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ίδρυσαν την ΑΕΚ πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι το είναι και να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε. Σίγουρα, μου προκαλεί ρίγος αυτό το μουσείο με τα εκθέματά του».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Θωμάς Μαύρος είναι ένας από του; πρώτους σκόρερ στην Ιστορία της ΑΕΚ και ο καλύτερος στο ελληνικό πρωταθλήματα, καθώς μετράει 260 με την φανέλα της «ένωσης» (174), αλλά και του Πανιωνίου, όπου ξεκίνησε και σταμάτησε εκεί την καριέρα του (86). Παράλληλα, αγωνίστηκε και στην Μικτή Κόσμου στις 22 Ιουλίου του 1984.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό