24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το «cherry makeup» είναι το μακιγιάζ που επιλέγουν οι celebrities

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν κυμαίνονται από το σκούρο βαθύ κόκκινο του κρασιού μέχρι το πιο ανοιχτό κόκκινο του κερασιού.

Μετά το cheery mocha manicure, σειρά έχει το cherry makeup. -Όπως καταλαβαίνεις, τα ονόματα των φρούτων έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στο TikTok με όλο και περισσότερες τάσεις στο μακιγιάζ να αποκτούν ονομασίες από τα αγαπημένα μας φρούτα. Μπορεί το strawberry makeup να είναι το μακιγιάζ που μας σύστησε το beauty icon, Hailey Bieber, φέτος το καλοκαίρι. Τώρα όμως έρχεται να πάρει την σκυτάλη το cherry makeup. Οι beauty lovers καθημερινά μέσα από τα social media, ανεβάζουν τα πιο fun βίντεο και μας δείχνουν tips για το πώς θα πετύχουμε και εμείς μόνες μας το απόλυτο makeup trend του φθινοπώρου.

Τι είναι το «cherry makeup»;

Στο cherry makeup οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν είναι από το σκούρο βαθύ κόκκινο του κρασιού μέχρι το πιο ανοιχτό κόκκινο του κερασιού. Τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη, είναι βαμμένα με την πιο σαγηνευτική απόχρωση της σεζόν, το cherry. Το μαύρισμά έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μας εγκαταλείπει. Το cherry makeup, έρχεται να χαρίσει μία ζεστασιά στην λευκή επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως, δημιουργεί την τέλεια αντίθεση.

Το χρώμα που κυριάρχησε στα catwalks

Το cherry makeup, κυριάρχησε στα catwalks φθινόπωρο/χειμώνα 2023-2024, ενώ πολλές celebrities το επιλέγουν για να ολοκληρώσουν τα beauty looks αυτής της σεζόν. Αν είσαι λάτρης του natural makeup, μπορείς να επιλέξεις να τονίσεις με φυσικό τρόπο τα ζυγωματικά σου, χαρίζοντας αυτό το κόκκινο χρώμα, που τα κάνει να φαίνονται σαν να πάγωσαν από το κρύο.

@chiaraferragnibeauty

Για ρομαντικές, σέξι εμφανίσεις τα κόκκινα juicy χείλη θα είναι ο πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ, ενώ αν θέλεις ένα απίστευτα διαπεραστικό βλέμμα, όλο φωτιά… μία red eyeshadow ή ένα κόκκινο eyeliner θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις το cheery makeup look.

Τα παρακάτω TikTok s, θα σου χαρίσουν απλόχερα όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πετύχεις το cherry makeup της σεζόν. Ρίξε μία ματιά…

Hair Care! Mύθοι και αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για το conditioner

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό