16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Call of Duty: Warzone έρχεται στα κινητά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Call of Duty: Warzone έρχεται στα κινητά, όπως ανακοίνωσε η Activision, χωρίς, ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Η έκδοση αυτή αναμένεται να επικεντρωθεί στην ίδια φόρμουλα που έκανε το παιχνίδι τόσο τεράστια συντήρηση.

Η ανακοίνωση της Activision εμφανίζεται ως θέση πρόσληψης, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης. Από ότι φαίνεται θέλει να προσλάβει πολλούς προγραμματιστές για να βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα το Call of Duty: Warzone Mobile.

Η Activision επίσης δεν έχει διευκρινίσει εάν το παιχνίδι θα είναι σαν το Apex Legends Mobile, το οποίο σου επιτρέπει να παίξεις μόνο με άλλους παίκτες για κινητά, ή την έκδοση για φορητές συσκευές του Fortnite, η οποία επιτρέπει το παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό