21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Bronto είναι ένα σπέσιαλ Lada Niva (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

To Niva της Lada είναι κυριολεκτικά εφτάψυχο, καθώς όχι μόνο έχει συμπληρώσει σχεδόν μισό αιώνα ζωής και συνεχίζει ακάθεκτο, αλλά έχει και ειδικές εκδόσεις.

Σαν την Bronto, που πωλείται τόσο στη Ρωσία όσο και στις άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης όπως και οι στάνταρ εκδοχές του Niva. Οι οποίες στις περισσότερες αγορές κοστίζουν κάτω από 10.000 ευρώ, ενώ η Bronto ξεπερνά έστω και λίγο αυτό το ποσό.

Από κει και πέρα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και που θυμίζει αντίστοιχα της Jeep, έχει αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου από τις ήδη καλές της απλής έκδοσης. Κυρίως χάρη στην απόστασή της από το έδαφος που φτάνει τα εντυπωσιακά 240 χιλιοστά ενώ υπάρχουν και καινούργια αμορτισέρ, καλύτερο κεντρικό διαφορικό και δυνατότητες κλειδώματος και για τους δύο άξονες.

Αντίθετα δεν υπάρχουν αλλαγές κάτω από το καπό, όπου συνεχίζει ο βετεράνος ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος των 1.700 κυβικών που αποδίδει αναιμικούς 83 ίππους και 129 Nm. Η τετρακίνηση είναι φυσικά στάνταρ, το κιβώτιο έχει πέντε σχέσεις, ενώ οι επιδόσεις με 17,0 δεύτερα για το 0-100 και τελική 142 χλμ./ ώρα δεν αντέχουν σε κριτική με βάση τα σύγχρονα δεδομένα.

Όμως εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην ουσία πρόκειται για ένα μοντέλο από μια άλλη εποχή της αυτοκίνησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό