23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πωλείται το Honda NSX του Άιρτον Σένα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν είστε οπαδός της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σας περισσεύουν μετρητά, να μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Ένα κόκκινο Honda NSX του 1991, το οποίο κάποτε ανήκε στον ίδιο τον θρύλο της Formula 1 Ayrton Senna, είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Η σχέση του Senna με το NSX είναι θρυλική, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του, παρέχοντας πολύτιμα σχόλια στους μηχανικούς κατά το στάδιο της κατασκευής των πρωτοτύπων.

Το συγκεκριμένο NSX κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία, καθώς χρησιμοποιήθηκε από τον Senna προσωπικά στην Πορτογαλία.

Το συγκεκριμένο NSX είναι καταχωρημένο στο AutoTrader στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον σημερινό ιδιοκτήτη του, Robert McFagan, και η τιμή του ανέρχεται στις 500.000 λίρες Αγγλίας.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται ακριβό, είναι ένα μικρό τίμημα για ένα κομμάτι της ιστορίας της αυτοκίνησης που συνδέεται με έναν από τους μεγαλύτερους οδηγούς αγώνων όλων των εποχών.

Με τεκμηριωμένο ιστορικό που περιλαμβάνει αρκετές φωτογραφίες του Senna με το αυτοκίνητο, αυτό το NSX είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο – είναι ένας απτός σύνδεσμος με την κληρονομιά του Senna.

Έχοντας διανύσει 39.100 χιλιόμετρα, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με εντυπωσιακό κόκκινο εξωτερικό και κομψό μαύρο εσωτερικό.

Προγραμματισμένο να εκτεθεί στην έκθεση Senna στο Silverstone αργότερα φέτος, ο πωλητής προτιμά να παραλάβει το αυτοκίνητο μετά το κλείσιμο της έκθεσης.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της αγωνιστικής ιστορίας, με δεσμούς με έναν πραγματικό θρύλο των αγώνων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό