16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού επιστρέφει ανακαινισμένο από τον Δήμο Αθηναίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού επιστρέφει ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο από τον Δήμο Αθηναίων για να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές – όπως παλιά…
 

Ύστερα από 15 χρόνια (ηχηρής) απουσίας, το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού επιστρέφει στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης, πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο από τον Δήμο Αθηναίων – και το πρόγραμμα των συναυλιών και παραστάσεων, που θα φιλοξενηθούν στο θρυλικό θέατρο, είναι ήδη γεμάτο.

Μέχρι τον Οκτώβριο θα απολαύσουμε 17 παραστάσεις – μουσικές και θεατρικές – που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο Λυκαβηττό.

Σεπτέμβριος

Σταύρος Ξαρχάκος – 15 Σεπτεμβρίου

Το εμβληματικό θέατρο του Λυκαβηττού εγκαινιάζεται με μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο σπουδαίο συνθετικό έργο του Σταύρου Ξαρχάκου. Στην επιστροφή του στον αττικό λόφο, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Γιορτή στον Λυκαβηττό» συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας,η οποία θα αποδώσει κορυφαίες στιγμές της καριέρας του σε νέες ενορχηστρώσεις. Μαζί τους οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Μητσιάς, Ηρώ Σαϊα, Ζαχαρίας Καρούνης. Κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερα “εγκαίνια”.

Εισιτήρια: 8 – 25€

Πυξ Λαξ – 16 και 21 Σεπτεμβρίου

Η επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου του Λυκαβηττού σηματοδοτεί και την επιστροφή των Πυξ Λαξ στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης. Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους, από την πρώτη που έδωσαν εκεί πριν από 27 χρόνια μέχρι τα πέντε (!) συνεχή sold out το 2000. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά η ανυπομονησία του αθηναϊκού κοινού καλά κρατεί, γι΄αυτό και το συγκρότημα ανακοίνωσε μια δεύτερη ημερομηνία, λόγω υψηλής ζήτησης.

Εισιτήρια: 15€

Κωνσταντίνος Αργυρός – 17 Σεπτεμβρίου

Η επιτυχημένη περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Elpida Tour» σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφώνεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στη μαγευτικότερη θέα της «Αθήνας του», μαζί με τους Ανδρομάχη, Playmen, Klavdia και Rack.

Εισιτήρια: 22 – 100€

Hauser – 19 και 20 Σεπτεμβρίου

Ο Κροάτης rock star του τσέλου και ιδρυτικό μέλος του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Rebel with a Cello» όχι για μία, αλλά για δύο συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, δίνοντας στην ήδη πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου μία ακόμη διάσταση.

Εισιτήρια: 38, 5 – 77€ 

Villagers of Ioannina City – 22 Σεπτεμβρίου

Η επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου του Λυκαβηττού μοιάζει ιδανική αφορμή για να δούμε το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα της γενιάς του υπό το φως του φεγγαριού που θα σκεπάσει τον αθηναϊκό ουρανό, δημιουργώντας ένα αλησμόνητο σκηνικό. Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την «εποχή του Υδροχόου», πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου, πολυαναμενόμενου, δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Εισιτήρια: 15€ 

monopoli.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό